Bli en del av Framtidsmediagruppen

Digital Mediastrateg Stockholm

Great Story Video söker en digital evangelist för att hjälpa våra kunder nå nya höjder tack vare insikter och rådgivning kring deras digitala marknadsföring. Rollen Digital Mediastrateg ryms inom vårt växande campaign management- och produktionsteam. Här hjälper vi våra kunder att sätta digitala strategier, där framtidsmediet video, utgör kärnan i kommunikationen. Teamet skapar, administrerar, optimerar och rapporterar kampanjerna som strategin resulterar i och hämtar under tiden in insikter via analys av data och beteenden.

Läs mer

Praktik - Redigerare Stockholm

Great Story Video Productions öppnar nu för en praktikplats med chans till start höst/vinter 2017 /18. Platsen är i vårt växande produktionsteam där du kommer få arbeta med passionerade kollegor och skarpa produktioner. De främsta uppgifterna består i redigering, men du kan även om intresse finns få möjlighet att testa dina vingar inom bland annat manusarbete och filminspelning.

Läs mer

Account Manager Stockholm

Vi på Great story video söker nu en till lagspelare som trivs med ett högt tempo. Är du en hunter som ständigt söker efter nya affärsmöjligheter kan vi erbjuda ett jobb för dig. Hos oss får du möjlighet att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj med stor frihet att vara kreativ och innovativ i din försäljning. Vi tror att du är en naturbegåvning när det kommer till att pitcha koncept, gå utanför din comfort zone, bryta normer och gillar att utmana både dig själv och din omgivning.

Läs mer

Praktik, Produktion Stockholm

Great Story Video erbjuder praktiktjänstgöring i vårt växande och hårt arbetande produktionsteam som producerar video för en mängd olika typer av branscher och företag, stora som små samt både enkla och avancerade produktioner. Arbetsuppgifterna varierar och kan involvera hela produktionskedjan eller anpassas efter önskad inriktning.

Läs mer

Praktik: Junior Campaign Manager inom Online Video och Content Marketing Stockholm

Är du nyfiken på media och marknadsföring? Nu finns en unik möjlighet att få lära sig den digitala marknadsföringens grundstenar från scratch inom både Online Video och Content Marketing – i rollen som Junior Campaign Manager

Läs mer