Jobba hos oss

Account Manager Stockholm

Vi på Great story video söker nu en till lagspelare som trivs med ett högt tempo. Är du en hunter som ständigt söker efter nya affärsmöjligheter kan vi erbjuda ett jobb för dig. Hos oss får du möjlighet att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj med stor frihet att vara kreativ och innovativ i din försäljning. Vi tror att du är en naturbegåvning när det kommer till att pitcha koncept, gå utanför din comfort zone, bryta normer och gillar att utmana både dig själv och din omgivning.

Läs mer

Praktik, Produktion Stockholm

Great Story Video erbjuder praktiktjänstgöring i vårt växande och hårt arbetande produktionsteam som producerar video för en mängd olika typer av branscher och företag, stora som små samt både enkla och avancerade produktioner. Arbetsuppgifterna varierar och kan involvera hela produktionskedjan eller anpassas efter önskad inriktning.

Läs mer

Praktik, Campaign Producer / Junior Campaign Manager Stockholm

Great Story Video erbjuder under våren/hösten 2018 en praktiktjänstgöring som innebär kvalificerade uppgifter från start, utbildning och utveckling inom en rad områden samt en möjlig chans till vidare anställning efter avslutad praktik.

Läs mer