En one-stop-shop för video content.

Great Story Video är en fullservicebyrå inom videomarknadsföring och specialister inom både produktion och distribution. Vi är frälsta av effekten av rörligt innehåll och tycker att alla historier förtjänar att berättas. Därför hjälper vi idag företag inom en mängd branscher att visualisera och nå ut med sin historia oavsett om den handlar om företagets historia, senaste innovation eller företaget som arbetsgivare. Vi kombinerar kreativ verkshöjd med kostnadseffektivitet och nytänk i våra skräddarsydda spridningsstrategier som kännetecknas av tydliga effekter i målgruppen.

Vi skapar innehåll som resonerar.

En vanlig missuppfattning är att videomarknadsföring är dyrt, krångligt och tidskrävande – en myt som vi vill slå hål på. Genom att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som täcker hela kedjan från koncept, produktion, strategi, distribution och analys kan vi bistå med den support ni önskar från början till slut. Med ett kvalificerat team samlat under ett och samma tak garanterar vi en tjänst som både är smidig, kostnadseffektiv och ger mätbara resultat.

För dig som vill synas.

Med skarp expertis inom distribution via ett eget sajtnätverk, sociala medier och sponsrade samarbeten är vi stolta över att dagligen kunna optimera resultat för både B2B och B2C-företag. Great Story Video jobbar idag med företag inom en rad olika branscher som industri, finans, IT och medtech på business to business sidan samt bolag inom auto/motor, hem/familj, hälsa/sjukvård och husdjur på konsumentsidan.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.