Instream video

Med Instream video spelas hela annonsen upp för mottagaren utan möjlighet att avbrytas. Vi erbjuder Instream pre, mid och postrolls hos svenska publicister på lokal och nationell nivå där både demo- och geotargeting samt frekvenscap är möjligt för max 30 sekunder långa spottar. Köps på CPM och CPCV.

Outstream video

Outstream är ett format som går på autoplay vid 50% in screen och ljudet aktiveras av tittaren med ett klick. Outstream lämpar sig för kortare videos om 1-15 sekunder och bör stöttas med text då många av tittarna ser videon utan ljud.

IP Outstream video

Med en IP styrd outstream video garanterar ni att er video enbart exponeras mot utvalda företag. Great Story Video kan både hjälpa er att kartlägga aktuella bolag eller utgå från färdig prospektlista för att ni ska nå ut till rätt målgrupp och få den effekt ni önskar.

Social

Great Story Video är experter på spridning av videoinnehåll via sociala medier som Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat och LinkedIn. Vi kan även erbjuda sponsrade samarbeten inom så kallade social groups på Facebook. Pris på begäran.

Click to play

Click to play placeras direkt på målgruppsanpassade sajter eller bloggar och inkluderar tekniska funktioner som loop innan play, overlays, expandable, geotargeting, social sharing och interactive endscreens. Tittaren startar själv videon med ett klick. Säljs på CPV.

Native to video

Med rätt rubrik och bild i nativepuffen säkerställer vi att kampanjen når ut till rätt publik. Tittaren skickas genom ett klick till en nativemiljö och får där ta del av både video och artikel för maximalt engagemang. Great Story Video kan bistå med formgivning av en kampanjsida och fylla den med innehåll som video och text.

Advertorials

Great Story Video kan hjälpa er att hitta rätt influencer för er kampanj genom ett brett nätverk som består av över 300 profiler. Vi hjälper er även att planera och producera innehåll med både video, text och bilder anpassat till kampanjbudskapet och målgruppen.